subota, 23 jul 2016
ISO 9001

Konkurs za dodelu bespovratnih kredita

Konkurs za dodelu bespovratnih kredita

Novi konkurs za dodelu bespovratnih sredstava od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj (25.03.2010.)

Nacionalna agencija za regionalni razvoj Srbije objavila je (25. mart 2010. godine) konkurs za dodelu bespovratne pomoći malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima (MSPP).

Rok za podnošenje prijava je 10.maj 2010. godine.

Pomoć se dodeljuje u okviru Programa podrške razvoju konkurentnosti MSPP i može da se iskoristi za finansiranje troškova konsultantskih usluga.

Program bespovratne finansijske pomoći je namenjen uspešnim domaćim malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima koja se bave proizvodnjom robe ili pružanjem usluga, a koji žele da unaprede proizvodnju ili uvedu nove standarde u poslovanje.

Ukupna vrednost tog programa je 60 miliona dinara, a dodeljuje se pojedinačna pomoć u iznosima od 50.000 do 500.000 dinara.

Sve dalje informacije možete pronaći na sajtu Nacionalne agencije www.sme.gov.rs.

 

Za pretraživanje sajtova trenutno koristite Internet Explorer 6 (IE6).

Da biste mogli da pregledate našu internet prezentaciju morate skinuti neki od novijih pretraživača!

Zašto da prestanem da koristim Internet Explorer 6?
Internet tehnologije i trendovi se razvijaju veoma brzo, ali se isto tako brzo razvijaju i razni novi maliciozni softveri. Microsoft je zbog toga morao da se prilagodi svima njima i zastareli i veoma nesigurni IE6, je zamenio sa IE7. Ubrzo zatim je izašao i IE8. Radi vaše sigurnosti i boljeg kvaliteta pretraživanja interneta instalirajte neki od dole ponuđenih besplatnih programa sa kojim ćete zameniti IE6.

P S
Danas koristiti IE6 pored drugih boljih besplatnih programa Vam je kao da trenutno imate starog fiću, a nećete besplatno da uzmete novog Mercedesa :).

Preuzmite neki odbesplatnih internet pretraživača:

Preuzmi Firefox 3.5

Preuzmi Internet Explorer 8

Preuzmi Google Chrome