utorak, 30 maj 2017
Obuka - SISTEM MENADŽMENTA BEZBEDNOSTI INFORMACIJA – ISMS

ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, HACCP : Industrija mesa Čoka doo, Čoka

ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, HACCP : Industrija mesa Čoka doo, Čoka

"Industrija mesa Čoka" D.O.O. iz Čoke pristupilo je procesu implementacije Integrisanog menadžmenta sistema sastavljenog od QMS, EMS, FSFM i HACCP-a koji će izvršiti kompanija Mobes Group D.O.O.

"Industrija mesa Čoka" D.O.O. iz Čoke uvođenjem Sistema menadžmenta kvaliteta, Sistema zaštite životne sredine i Sistema menadžmenta bezbednosti hrane reguliše kvalitet svog poslovanja, odnosa prema radu, efikasnosti, produktivnosti, zadovoljstva zaposlenih, zaštite životne sredine, ali što je i najbitnije svojim proizvodima daje etiketu sigurne, bezbedne i kvalitetne hrane.

"Industrija mesa Čoka" D.O.O. iz Čoke bavi se proizvodnjom, obradom, hlađenjem i zamrzavanjem životinjskog mesa. U svom proizvodnom programu, "Industrija mesa Čoka" D.O.O. nudi:

  • Kobasice barene
  • Kobasice sušene ili dimljene
  • Kobasice sveže
  • Mesne konzerve
  • Mesne delikatese
  • Mesne specijalitete
  • Slaninu
 

Za pretraživanje sajtova trenutno koristite Internet Explorer 6 (IE6).

Da biste mogli da pregledate našu internet prezentaciju morate skinuti neki od novijih pretraživača!

Zašto da prestanem da koristim Internet Explorer 6?
Internet tehnologije i trendovi se razvijaju veoma brzo, ali se isto tako brzo razvijaju i razni novi maliciozni softveri. Microsoft je zbog toga morao da se prilagodi svima njima i zastareli i veoma nesigurni IE6, je zamenio sa IE7. Ubrzo zatim je izašao i IE8. Radi vaše sigurnosti i boljeg kvaliteta pretraživanja interneta instalirajte neki od dole ponuđenih besplatnih programa sa kojim ćete zameniti IE6.

P S
Danas koristiti IE6 pored drugih boljih besplatnih programa Vam je kao da trenutno imate starog fiću, a nećete besplatno da uzmete novog Mercedesa :).

Preuzmite neki odbesplatnih internet pretraživača:

Preuzmi Firefox 3.5

Preuzmi Internet Explorer 8

Preuzmi Google Chrome